Hledáme fundraisera/fundraiserku do našeho týmu!
19. 5. 2022

Měníme veřejný prostor pro lepší život ve městech. Podporujeme proměny konkrétních míst a přitom pomáháme měnit uvažování lidí. Přispíváme k tomu, aby se dobře řešený a příjemný veřejný prostor stal přirozenou součástí života ve městech. Víme, že se změnami je třeba začít u lidí, kteří takové prostředí utvářejí.

O vás

Zajímá vás problematika veřejného prostoru, vzdělávání, práce s komunitami a podpora občanské společnosti? Jste kreativní, komunikativní a máte zkušenosti s fundraisingem či marketingem? Orientujete se v posledních digitálních trendech a baví vás sociální sítě? Zkoušíte nové věci, ale zároveň máte rádi strategie a promyšlené plánování? Odpověděli jste ANO? Pak vás rádi uvítáme v našem týmu.

Náplň práce

• zodpovědnost za fundraisingovou strategii nadace a za její implementaci
  • spolupráce na komunikačních a prezentačních aktivitách nadace
  • příprava ročního plánu aktivit nadace v úzké spolupráci s projektovými manažery nadace, sledování jeho plnění, zapojení fundraisingu, sběr kontaktů, aktualizace plánu podle potřeby – na úrovni nadace jako celku i v rámci jednotlivých projektů
  • spolupráce s projektovým týmem – konzultace a koordinace jednotlivých fundraisingových vstupů a výstupů/aktivit tak, aby byly v souladu s posláním nadace a jejími hodnotami
  • péče o dárce a aktivní komunikace s potenciálními donory
  • spolupráce na tvorbě fundraisingových materiálů

Očekáváme

• VŠ vzdělání / SŠ vzdělání s maturitou
  • zájem o témata související s veřejným prostorem
  • dobré komunikační schopnosti a příjemné vystupování
  • prezentační a organizační schopnosti
  • aktivní a flexibilní přístup

Nabízíme

• zajímavou, kreativní a smysluplnou práci
  • příjemné pracovní prostředí, různorodý a přátelský tým
  • zaměstnanecké benefity
  • pracoviště v Praze 6 (Bořislavka)
  • plný úvazek, nástup dle dohody

Máte-li o pozici fundraisera/fundraiserky zájem, zašlete nám svůj strukturovaný životopis a motivační dopis na e-mailovou adresu lucie.kalousova@nadace-promeny.cz.

Správcem osobních údajů, které uvedete ve strukturovaném životopise a motivačním dopise (dále jen „osobní údaje“), bude Nadace Proměny Karla Komárka, IČ 27421538 (dále jen „Nadace Proměny“). Osobní údaje budeme po dobu výběrového řízení zpracovávat za účelem identifikace uchazeče a jednání o pracovní smlouvě. Osobní údaje bude Nadace Proměny zpracovávat i po ukončení výběrového řízení, a to za účelem ochrany oprávněných zájmů Nadace Proměny spočívajících v ochraně proti nárokům neúspěšných uchazečů. Osobní údaje budeme zpracovávat nejdéle po dobu tří (3) let od ukončení výběrového řízení. Tato doba je stanovena podle promlčecí lhůty dle ustanovení občanského zákoníku. Po uplynutí této doby budou osobní údaje vymazány.

Hledáme fundraisera/fundraiserku do našeho týmu!