Exkurze do školních zahrad 2018 - inspirace, metodika, využití
25. 6. 2018

Hledáte inspiraci, jak by mohla vypadat dobře fungující školní zahrada? Rozhodli jste se zahradu obnovit, ale nevíte, odkud přesně začít nebo jak v načaté práci pokračovat? Chcete být s dětmi na zahradě častěji a zajímá vás, jak některé aktivity přenést ven? Na každou z těchto tří otázek se pokusíme odpovědět jednou exkurzí. Můžete si vybrat podle toho, co vás zrovna nejvíc trápí, anebo absolvovat všechny tři.

Jste pedagog, rodič, zástupce radnice nebo vás tohle téma prostě jen zajímá? Také v letošním roce se spolu s námi můžete vypravit do několika zahrad mateřských škol v Praze a Středočeském kraji a dozvědět se, co může běžná školní zahrada dětem nabídnout.

Během roku se uskuteční tři exkurze zaměřené na inspiraci, metodiku proměny a využití zahrady.

AKTUÁLNÍ TERMÍN

EXKURZE ZAHRADA HROU 2018/3 – VYUŽITÍ (KAPACITA EXKURZE JE NAPLNĚNA. DALŠÍ ZÁJEMCI BUDOU ZAŘAZENI MEZI NÁHRADNÍKY)

Tato exkurze by měla být nejvíce interaktivní ze všech, přestože strávíme celý den v jediné zahradě. Dozvíte se, jak zahradu využívají jinde, co všechno na ní děti zvládnou, a pod vedením různých lektorů si v několika praktických dílnách vyzkoušíte, čím děti zaujmout a co všechno se dá venku učit.

TERMÍN KONÁNÍ: středa 19. 9. 2018 (prezence účastníků mezi 9.30–9.45)
SRAZ: Fakultní mateřská škola se speciální péčí, Arabská 681/20, Praha 6)
CENA: 450 Kč / účastník
Registrace otevřena do 7. 9. 2018
→ PROGRAM

→ ONLINE PŘIHLÁŠKA

Na vybranou exkurzi se mohou přihlásit maximálně dva účastníci z jedné školy.

Neváhejte, kapacita je omezena!

Cena akce zahrnuje: dopravu autobusem, průvodce, materiály, prohlídku zahrad se zástupci škol, přednášky a oběd.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na adresu vzdelavani@nadace-promeny.cz

Exkurze do školních zahrad 2018 - inspirace, metodika, využití