Zveme na konferenci Zahrada hrou
2. 1. 2018

Chtěli byste proměnit svou školní zahradu v místo, které bude děti vzdělávat i bavit, stane se užitečným pomocníkem pro učitele, a rodiče si ho zamilují tak, že nevynechají jedinou příležitost ke společnému setkávání? Pak nesmíte chybět na konferenci Zahrada hrou 2018!

Přijďte načerpat inspiraci, dozvědět se, co dnešním dětem chybí a jak významně může školní zahrada tyto nedostatky kompenzovat. Pokud se chcete pustit do obnovy té své, poradíme, kde začít a jak zapojit děti, učitele i rodiče. Dozvíte se také, na co nezapomenout při plánování zahrady, která bude přesně na míru vaší škole, a co očekávat od aktuálně otevřené Grantové výzvy Zahrada hrou 2017.

Přijďte!

KDY: 1. února 2018 od 9 hodin
KAM: do divadla Archa, Na Poříčí 26, Praha 1
VSTUPNÉ: 850 Kč (plné) / 500 Kč (snížené pro studenty)

Přineseme nejen inspiraci, ale i příklady dobré praxe. Zástupci škol, kteří s námi proměnu své zahrady úspěšně realizovali, se s vámi podělí o cenné zkušenosti. A my z Proměn vás seznámíme s principy programu Zahrada hrou, ukážeme, kde hledat radu, chystáte-li se do obnovy zahrady, jak v dětech utvářet vztah k místu a na co nezapomenout před podáním žádosti o grant.

PROGRAM (pdf 505 kB)

PŘEDNÁŠEJÍCÍ (pdf 619 kB)

REGISTRACE (on-line)

Kontakt pro dotazy:
→ 778 737 711

Může Vás zajímat:
→ Zahrada hrou: Grantová výzva 2017
→ tematický portál www.promenyproskoly.cz

PRAKTICKÉ INFORMACE:

Podmínkou účasti na konferenci je vaše přihlášení potvrzené nadací a úhrada účastnického poplatku.

Účastnický poplatek se hradí předem. Snížená cena pro studenty neplatí, pokud poplatek nehradí student, ale organizace. Při prezenci na konferenci je nutné předložit doklad o studiu.

Cena zahrnuje účast na konferenci, občerstvení v podobě cateringu na celý den a tištěné materiály.

Zveme na konferenci Zahrada hrou