Hledáme kolegu/kolegyni na pozici Projektový manažer – architekt
8. 6. 2020

O nás:

Měníme veřejný prostor pro lepší život ve městech. Pomáháme s proměnami konkrétních míst i myšlením lidí. Chceme přispět k tomu, aby byl dobře řešený a příjemný veřejný prostor přirozenou součástí života ve městech. Víme, že se změnami je třeba začít u lidí, kteří takové prostředí utvářejí.

O Vás:

Jste architekt či zahradní architekt, zajímá Vás problematika veřejného prostoru a jste fanoušek do jeho komplexních a udržitelných řešení? Pak právě Vás rádi uvidíme v našem týmu.

Náplň práce

• Zajišťuje realizaci grantových výzev vyhlašovaných v rámci nadačních programů Parky, Zahrada hrou a Proměň své město (vyhlášení, příjem a evidence žádostí, výběr projektů)
  • Organizuje architektonické soutěže realizované v rámci nadačních projektů
  • Zodpovídá za přípravu a realizaci nadačních projektů po odborné a technické stránce
  • Zastupuje nadaci při jednáních v průběhu realizace nadačních projektů (např. při kontrolních dnech)
  • Provádí kontrolu údržby projektů po ukončení jejich realizace (v průběhu monitorovacího období a dále po dobu udržitelnosti projektu)
  • Poskytuje konzultace a odborné poradenství příjemcům nadační podpory i externím zájemcům
  • Pracuje s tématy z oblasti veřejného prostoru, architektury a krajinné tvorby, sleduje nové trendy v této oblasti (v ČR i v zahraničí) a věnuje se popularizaci tématu veřejného prostoru
  • Podílí se na zpracování ročního plánu projektů / finančního plánu nadace a je spoluzodpovědný za jeho plnění/čerpání
  • Spolupracuje při tvorbě dlouhodobé strategie nadace
  • Poskytuje součinnost a odborné konzultace ostatním pracovníkům nadace

Požadujeme

• VŠ vzdělání v oboru architektura, příp. zahradní a krajinářská tvorba
  • Výborné organizační a komunikační schopnosti
  • Příjemné a profesionální vystupování
  • Spolehlivost, samostatnost, pečlivost, zodpovědnost, aktivní přístup k práci, nadšení a týmový duch, přiměřená časová flexibilita
  • Řidičský průkaz skupiny B (aktivní řidič min. 2 roky)

Nabízíme

• Zajímavou, smysluplnou a samostatnou práci
  • Možnost seberealizace a dalšího rozvoje
  • Příjemné pracovní prostředí, malý kolektiv
  • Pracovní poměr na plný úvazek, nástup dle dohody
  • Zaměstnanecké výhody
  • Pracoviště: Praha 10 – Strašnice, od 2. pol. r. 2021 Praha 6 – Bořislavka

V případě Vašeho zájmu zašlete svůj strukturovaný životopis a motivační dopis na adresu: lucie.kalousova@nadace-promeny.cz

Správcem osobních údajů uvedených ve Vašem strukturovaném životopise bude Nadace Proměny Karla Komárka, IČ 27421538 (dále jen „Nadace Proměny“). Vaše údaje budeme po dobu výběrového řízení zpracovávat za účelem Vaší identifikace a jednání o pracovní smlouvě. Osobní údaje uvedené ve Vašem životopise bude Nadace Proměny zpracovávat i po ukončení výběrového řízení, a to za účelem ochrany oprávněných zájmů Nadace Proměny spočívajících v ochraně proti nárokům neúspěšných uchazečů. Vaše údaje budeme zpracovávat nejdéle po dobu tří (3) let od ukončení výběrového řízení. Tato doba je stanovena podle promlčecí lhůty dle ustanovení občanského zákoníku. Po uplynutí této doby budou Vaše osobní údaje vymazány.

Hledáme kolegu/kolegyni na pozici Projektový manažer – architekt