Šenov plný proměn
14. 5. 2008

Stavba parků je v plném proudu, na červen jsme přichystali dvě akce pro veřejnost: výstavu a komentovanou procházku kolem měnících se parků.

Pro všechny se zájmem o minulost, současnost i budoucnost Šenovských parků je určena výstava, která se uskuteční v období od 7. do 28. června. „Proměny Šenovských parků“ bude možné shlédnout v Městské knihovně a v budově základní školy. Připraveny jsou informace, které odhalily archivy i vzpomínky pamětníků, dále podrobnosti z dosavadního průběhu projektu, perličky z aktuálně probíhající stavby nebo představení originálního infosystému, které budou parky mít.

V sobotu 7. června se zájemci mohou rovněž připojit ke komentované procházce kolem parků: sraz je v 10 a v 15 hodin na náměstí před Domem s pečovatelskou službou. Přímo v terénu se od nás dozvíte, jak stavba probíhá, kde přesně budou dětská hřiště, altán či vodní hrátky nebo co a kde jsme odhalili při stavbě.

Pokud znáte historii parků více než my nebo najdete v rodinném fotoalbu doposud neznámý snímek, dokumentující minulost parků, přijďte se s námi podělit, a přidat tak další střípek do šenovské mozaiky. Jste srdečně zváni!

Šenov plný proměn