EDUin: Konference Propojme se
17. 10. 2013

Zajímá vás téma rozvoje občanských dovedností u dětí a mladých lidí? Zveme vás na konferenci, kterou spolupořádáme s EDUin. Koná se 14. listopadu v Praze.

Akce s podtitulem Mozaika pohledů na spolupráci škol, měst a obcí se koná u příležitosti Evropského roku občanů 2013 a je určena především pro zřizovatele škol – starosty, místostarosty a úředníky místních samospráv. Jejím cílem je upozornit na význam podpory rozvoje občanských dovedností u dětí a mladých lidí. Konferenci pořádá společnost EDUin ve spolupráci s řadou dalších organizací. Zapojili jsme se i my.

Program konference je rozdělen do několika tematických bloků. Do panelové diskuze k tématu Měníme prostředí, kde žijeme jsme za program Zahrada hrou nominovali paní Alici Jiráskovou, zástupkyni Klubu rodičů MŠ Letadýlko v Českém Brodě a jednu z iniciátorek obnovy tamní školní zahrady, kterou nadace podpořila. Součástí programu konference je i veletrh úspěšných projektů.

KDY: čtvrtek 14. listopadu 2013, 10–15 hod.
KDE: konferenční centrum PwC Česká republika, Hvězdova 1734/2c, Praha 4

Více informací o konferenci, podrobný program a přihlášku najdete zde.

EDUin: Konference Propojme se