Zveme na konferenci Městské parky 2017
3. 1. 2017

KAPACITA AKCE BYLA NAPLNĚNA.

Děkujeme za váš zájem o konferenci. Přihlášené náhradníky budeme informovat, pokud se nějaké místo uvolní.

---

Udržitelnost v kontextu rozvoje městského prostředí. Co obnáší její naplňování v každodenní praxi místních samospráv? Zveme na únorovou konferenci.

Jak je možné zohlednit udržitelnost už při plánování obnovy veřejných prostranství? Co všechno ovlivňuje kvalitu a funkčnost městského prostoru? A jakou úlohu v tom sehrává zapojení veřejnosti? Právě těmto tématům a také podmínkám naší aktuální grantové výzvy se budeme věnovat na konferenci Městské parky 2017.

Kdy: 2. února 2017 od 9 hodin
Kde: v Národní technické knihovně v Praze
Pro koho: zástupci měst a místních samospráv, architekti a další zájemci o možnosti rozvoje veřejného prostoru a městských parků

Spolu s přizvanými odborníky vám na konkrétních příkladech a z různých hledisek ukážeme nejdůležitější aspekty udržitelného rozvoje veřejného prostoru. Součástí programu je i blok věnovaný našemu programu Parky a podmínkám aktuální Grantové výzvy 2016.

Podrobný program (pdf 619 kB)
→ Medailonky přednášejících (pdf 598 kB)

Registrace na akci byla uzavřena 20. 1. Přihlášené náhradníky budeme informovat, pokud se nějaké místo uvolní.

Kontakt pro dotazy:

→ 773 773 528