Právě vydáváme: Školní zahrady a legislativa
5. 5. 2015

Rádi byste se pustili do proměny zahrady nebo hřiště u vaší školy, ale nevíte, kde přesně začít? Děsí vás certifikace nebo máte obavu z vysokých nákladů za atypická řešení? Tápete v tom, co podle norem je a co není herní prvek?

Připravili jsme pro vás stručného rádce, který vám pomůže úskalími legislativy bezpečně proplout. Najdete v něm odpovědi na nejčastější otázky spojené s certifikací, hygienou, provozem a údržbou. Také vám poradí, na co myslet, než se do projektu pustíte, čím začít, jak postupovat nebo na koho se obrátit.

Při sestavování brožurky jsme vycházeli z vlastních zkušeností i zpětné vazby od řady z vás – zástupců škol, měst nebo rodičů. Vše jsme také konzultovali s odborníky na jednotlivé oblasti. Naším záměrem bylo především podpořit vaše nápady a plány, jak proměnit školní zahradu či hřiště, a ukázat vám, že předpisy této proměně vůbec nemusejí stát v cestě.

→  stáhnout brožurku Školní zahrady a legislativa (pdf 833 kB)

Nezapomeňte, že při realizaci vašich projektů můžete využívat i další nabídku v rámci našeho vzdělávacího programu a užitečné informace, které pro vás průběžne shromažďujeme na tematickém portálu www.promenyproskoly.cz

Právě vydáváme: Školní zahrady a legislativa